Okensafari i Dubai

Published on February 1 2014

Okensafari i Dubai

Dubai lockar miljontals turister från hela världen med bland annat Burj Al Dubai, världens högsta skyskrapa. Varje turist måste besöka denna skyskrapa för att veta hur det känns för att vara på toppen av världen.

Du planerar förmodligen din semester med en dag eller tour som innefattar de platser du är intresserad av i och runt Dubai. Men, varför inte göra något riktigt exotiskt under ditt besök till Emirates? Du kan hitta många researrangörer arrangera en ökensafari täcker från några timmar till en hel dag.

Ökensafari på kvällen
Detta är den bästa typen av safari kan du få om du kan hantera en dag. Turen startar från 3:30 pm på eftermiddagen och fortsätter till 9:30 pm på kvällen. Du kommer att hämtas upp i en jeep från ditt hotell. Njut av skönheten i öknen med sanddynerna medan du kör mot campingplatsen i öknen.


Avsluta med att titta på solnedgången vid horisonten och ta många fotografier av denna minnesvärda ögonblick. Prova en kamel tur att ha en riktigt exotisk upplevelse. Gå till kampingen har en läcker grillmiddag runt lägerelden. Med magdans och rökning den traditionella Sisha, har du den bästa tiden av ditt liv.

Morgonsafari
Om du är upptagen under alla kvällarna, gå till morgonen öken Safari i Dubai. Denna två timmars resa inkluderar dune bashing, kamelridning och sand skidåkning för att Visa potentialen i öknen äventyrssporter. Researrangören kommer att ge läskedrycker och mineralvatten att släcka din törst. Safarin avslutas kl 11 och du kommer att utgå till ditt hotell för att fortsätta dina aktiviteter för resten av dagen.

Några viktiga tips:

  • Se till att bära bekväma kläder som vädret kan vara ganska extrema i öknen. Det är bättre att undvika någon typ av smycken eller dyra prylar på denna resa.
  • Glöm inte att ta din kamera längs som du kommer att få massor av bilden perfekt stunder.
  • Det finns ingen användning av bära mobiltelefonen som du inte kommer få någon mottagning på öknen.
  • Om du är med dina vänner och ha en grupp sex, kan du njuta av en bil som exklusivt för dig.


Oroa dig inte om du vill gå till ensam eller med din make på Desert Safari i Dubai. Researrangörerna kommer att kombinera några andra turister och tillsammans kan du njuta av den härliga safarin. Du kan läsa mer om det på http://www.resa-dubai.se/

Alla ståtar med sina shoppingupplevelser på souks och besöket i Burj Al Dubai. Berätta för dina vänner några unika berättelser om din dans med den vackra magdansös under stjärnhimlen. Säga hur du har känt mig som en arabisk royal rökning Sisha sitter bredvid lägerelden.

Inget kan slå smuttar förtjusande Arabiskt kaffe mitt i öknen. Be din researrangör att ordna den perfekta öken safarin för dig och njut av denna underbara upplevelse.

Written by Veronika

Repost 0
To be informed of the latest articles, subscribe: